Så fungerar Enerfy bilförsäkring

Så fungerar Enerfy bilförsäkring

Sammanfattning – Enerfy bilförsäkringenerfy_logo

  • Låg fast avgift per månad.
  • Rörlig avgift beroende på hur mycket du kör bilen.
  • Ingen bindningstid på försäkringen.
  • Din körning analyseras av en app.
  • Kör mindre – lägre avgift.

Så fungerar Enerfy bilförsäkring

Enerfy Moderna bilförsäkring är en försäkring som anpassas efter din bilkörning och inte efter kön, ålder med mera som traditionella bilförsäkringar utgår ifrån när försäkringspremien ska bestämmas.  Då det är din bilkörning som bestämmer hur mycket du betalar så innebär det att ju mindre du kör desto mindre betalar du. Grundavgiften är en låg fast kostnad per månad, och sen tillkommer den summa beroende på hur mycket du använt bilen. Enerfy är en perfekt försäkring för dig som kanske inte använder bilen så ofta eller använder den mer i perioder. Försäkringen är utan bindningstid vilket innebär att du kan säga upp den när du vill.

I Enerfy-appen tillsammans med Enerfy plug-in (en del som du fäster i bilen) ser föraren exakt vad bilturen har kostat och hur långt som bilen körts. Appen analyserar även körningen både ur ett miljömässigt och säkerhetsmässigt perspektiv, den ger tips om hur körningen kan förbättras ur dessa perspektiv.

Gå in på enerfy.se och registrera din försäkring, det tar ca 1-3 dagar för dem att skicka plug-inet till din bil. Den fasta premien i försäkringen handlar om försäkringsskyddet när din bil står parkerad det vill säga om bilen till exempel skulle drabbas av inbrott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *