Försäkring Bil – Våra tester


Här samlar vi de tester och jämförelser som vi har gjort på försäkringsbolag och försäkringar på bilar. Du hittar också länkar för att fördjupa dig vidare hur dessa bilförsäkringar fungerar.

Försäkring Bil – Försäkringsbolag vi jämfört

Här samlar vi länkar till de försäkringsbolag där vi jämför pris och undersöker villkor. Du hittar här också en kort förklaring av fördelarna med varje försäkringsbolag.

Netviq – Låga priser om du är över 24 år

Vi rekommenderar verkligen att du undersöker vilket pris och vilka villkor du kan få hos Netviq då de ligger lägst i pris i nästan alla våra jämförelser. Om du är över 24 år har du hos detta försäkringsbolag goda möjligheter att få ett bra pris med trygga villkor. Läs mer om netviq bilförsäkring.

Moderna försäkringar – Samla försäkringar och få 20% rabatt

Försäkringsbolaget Moderna försäkringar är även de mycket prisvärda. Även hos dem måste man vara över 24 år med du har då goda möjligheter att få bra pris och villkor genom att samla dina försäkringar där. Läs mer om Moderna försäkringar.

Trygg Hansa – Inga extra avgifter om du är över 24

Trygg Hansa erbjuder dig en försäkring till bilen där drulleförsäkring ingår. Dessutom har de inga extra avgifter om man är under 25 vilket du kan tjäna på att kolla upp om du är. Läs mer om Trygg Hansa bilförsäkring.

Folksam – Är du villaägare?

I våra jämförelser har Folksam ofta kunnat erbjuda bra priser på bilförsäkringar om man äger en villa samtidigt. Även Folksam ger dig rabatt om du samlar dina försäkringar hos dem så har du vill och bil kan du tjäna på att kolla upp detta. Läs mer om Folksam Bilförsäkring.

Gjensidige – Drulleförsäkring ingår

Gjensidige har liksom Trygg Hansa profilerat sig genom att låta drulleförsäkringen ingå i halv och helförsäkringarna. Därför kan du som letar efter en försäkring där drulle ingår undersöka dina möjligheter även hos Gjensidige. Läs mer om Gjensidige bilförsäkring.

Våra tester för Försäkring Bil – Enskilda märken

Här samlar vi våra artiklar där vi gör tester för enskilda biltyper. Vi undersöker kontinuerligt priserna för olika åldrar och villkor på de försäkringsbolag vi presenterar här.